Пнеуматски морских Аирбаг са УСС РМРС ИСО17357 гаранције

Пнеуматски морских Аирбаг са УСС РМРС ИСО17357 гаранције

Морских аирбаг за брод лаунцхингДесцриптион:Марине аирбаг познат као гумена аирбаг, лансирање аирбаг, брод након расходовања аирбаг, на надувавање аирбаг, брод дизања торбу, а аир балон, од стране гумени & му
Product description

Као један од водећих пнеуматски морских аирбаг са кубика рмрс исо17357 гаранције произвођача и добављача у Кини, СХЕНXИНГ је опремљена са једним од најбоље пнеуматски морских аирбаг са јединице рмрс исо17357 гаранцију брендова, добродошли да купим и велепродаја прилагођени масовно производи у Кини на лагеру из наше фабрике.

Морски аирбаг за покретање брода

Опис:

Морски аирбаг познат као гумена аирбаг, брод лансирање аирбаг, брод након расходовања аирбаг, на надувавање аирбаг, брод дизања торбу, аир балон, од стране гумени &амп; мулти слоја тканине гуме цоколадну гума. Ваздуљни јастук је распрострањена у покретању и брод за искрцавање /брод/брод, дизања и даље високооптерећеним, спасимо насуканог брода. Морски ваздуљни јастуци су врло популарни код бродоградилиште, власник брода и морским залихе компанија сада.

Карактеристике:

1 . разумну структуру

Интегрални преклопне технологија је усвојен због производње аир баг, тако да слојеви су преклопљена у интеграл за унапређивање у стурдинесс. У међувремену, шеф торбу усваја два више нови занати него тијело торбу, чиме се потпуно побољшати сигурност и отпорност на притисак и ваздуха.

2 . средњој који носе капацитета и високо квалитетан материјал

Уз разумну структуру и супериорна сировина, аир баг усваја наменски гумене сложене и Самолепљиве као и тканине за високог интензитета и високо-жилавост врпца, која знатно повећава капацитет улежиштење цео производа.

Вањски слој усваја оштро, средње-чврстину, високо носе отпор, опирање и отпорна старења природни гумени корозије, стирен-бутадиен гуме, бутадиен гумене и других синтетичких гумице.

3 ..Стрицт инспекције

Сваки готов производ требао због инспекције у строги изглед и аерације пре испоруке. Такође ће тестирамо њен Радни притисак, и ако се цурење гаса оцените по јединици времена могу да допрем до стандард, то wонт'т бити достављена.


Hot Tags: Пнеуматски морских аирбаг са кубика рмрс исо17357 гаранцију фабрици, добављачи, произвођачи Кина, трговина на велико, прилагођен, направљен у Кини, брендова, купи, Балк, на лагеру
Сродни производи
Истрага

Qингдао Схенxинг Аир Баг произвођачаТелефон: +86-18560619788